Slide background
PV Sequoia
Sporten met de PV:
Biljart, Racefiets of
Mountainbike
Clubs
Slide background
PV Sequoia
Nieuwe leden heten
wij altijd welkom
Word lid

PV Sequoia

Over ons

De personeelsvereniging van locatie Apeldoorn, van en voor onze collega's en hun gezinsleden. Wij organiseren diverse activiteiten zoals (creatieve) workshops, proeverijen, theatervoorstellingen en concert etc. Eenmaal per jaar organiseren we een wintersportvakantie en een stedentrip. Niet alleen jij, maar ook je partner en/of kinderen kunnen meedoen. 

Daarnaast hebben we onze eigen personeelsbar 'Sequoia Lodge' op de campus. De Lodge kan door iedereen geboekt worden voor een vergadering, borrel  team- of afdelingsactiviteit. 

We hebben 3 sportclubs:

  • Race-  en MTB Fietsclub
  • Biljartclub

Aanmelden kan via Achmeanet. De contributie is € 2,50 per maand en wordt ingehouden op je salaris. Lees meer op deze website. 

Image

Het laatste nieuws

Evenementen

Met een team van enthousiaste vrijwilligers organiseren we evenementen binnen en buiten Apeldoorn. Inschrijven voor een evenement kan alleen als lid via de website.  Op de website vind je een overzicht met lopende en toekomstige evenementen. We sturen maandelijks een nieuwsbrief uit, zodat je op de hoogte bent wanneer je je kan inschrijven voor een evenementen.

Sequoia Lodge

De personeelsbar 'Sequoia Lodge' vind je op laag 2 van het Logistiekgebouw op de campus in Apeldoorn. Een prachtige locatie met een ruim dakterras. De Lodge is ook tijdens kantooruren open. Heb je een team- of afdelingsoverleg of heb je iets te vieren. Het kan allemaal in Lodge, want ook de catering is aanwezig. 

De Lodge is een sfeervolle omgeving zowel binnen als op het ruime dakterras. Met een totale oppervlakte van maar liefst 450 m2 plus een groot dakterras van 140 m2 kan er een evenement plaatsvinden voor maximaal 80 personen. 
 
 
Zomer BBQ op dakterras

Zomer BBQ op dakterras

Organiseer met je team of afdeling een BBQ op het dakterras . Er zijn diverse mogelijkheden

Iets te vieren? 

Iets te vieren? 

Ben je 12,5, 25 of 40 jaar in dienst? Of heb je iets anders te vieren? De Sequoia Lodge regelt lekkere (borrel)hapjes en/of een buffet.

Pub quiz

Pub quiz

Wat is er leuker dan met je collega's, onder het genot van een hapje en drankje een leuke pub quiz of andere activiteit te hebben. Ook dat kan in de Lodge

Image

Leuke en gezellige momenten met partner/gezinsleden of met collega's

0
Aantal leden
0
Evenementen georganiseerd
0
Sinds de oprichting
Image

Over ons

We brengen collega's informeel bij elkaar

Met verschillende (creatieve) activiteiten buiten kantooruren brengen we collega's op een informeel moment met elkaar in contact. Naar het theater met partner of kinderen. Of gezellig met z'n allen op wintersport of een stedentrip. We organiseren het graag voor jullie.

More Info

Sequoia Lodge


Contact

© Copyright 2021 Labyrynth Software Ontwikkeling